AKTUELNO

Ova odluka iznenadila je njenu porodicu i prijatelje.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac posle dva braka ponovo staje na ludi kamen, a novim odlukama iznenadila je sve. Naime, pevačica je tokom prvog i drugog braka zadržala prezime Bekvalac u zvaničnim dokumentima, ali ovog puta je odlučila da uzme Lukino - Lazukić.

Ova odluka iznenadila je njenu porodicu i prijatelje.

PROČITAJTE JOŠ: Dok Aca VODI RAT PROTIV SONJE, Branislava UŽIVA U LJUBAVI, evo i gde!

- Istina je da se dugo premišljala oko toga da li će uzeti Lukino prezime ili ne. S jedne strane, nije želela da se nakon trideset šest godina života odrekne očevog prezimena, jer to nije uradila ni u prethodna dva braka, ali, s druge strane, želela je da ovoga puta bude drugačije i da ovim gestom pokaže Luki koliko joj je stalo do njega - otkriva izvor blizak Bekvalčevoj.

Nataša trenutno boravi na Ibici, odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimke, a tokom jučerašnjeg dana je otkrila da njen budući suprug uveliko nosi burmu na ruci.

- Nakon što su kupili burme, njih dvoje su ih odmah stavili, jer nisu želeli da po svaku cenu poštuju tradiciju da se venčani prsten mora nositi tek od dana venčanja - kaže izvor blizak pevačici.

Natašine sestre i prijatelji otputovali su tokom jučerašnjeg dana na Ibicu, gde ih Nata sa nestrpljenjem čeka.

- Ona se ovom venčanju raduje kao malo dete. S obzirom na to da će svadba biti na otvorenom i da će ovo biti najsrećniji dan u njenom životu, jer pored toga što će se udati za čoveka svog života, ona je i u četvrtom mesecu trudnoće, Nataša svima priča kako jedva čeka da rodi devojčicu, koju će razmaziti - dodaje izvor.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Venčanje

#pevačica

'